asmedia-officeAgencija reklamnih delatnosti AS MEDIA osnovana je 2011. godine sa idejom da se objedini sve ono što je neophodno jednom preduzeću za uspešno poslovanje. Zato u okviru svog protfolija AS MEDIA nudi usluge Web dizajna i SEO optimizacijom, Grafičkim dizajnom, TV i Video produkcijom (izradom reklamnih spotova, promo spotova, dokumentarnih filmova, prezentacija, kratkih reklama…) i Marketingom.

Mi smo jedinstveni kada je u pitanju Web dizajn. Bitan nam je svaki piksel Vašeg Web Sajta! Volimo čist, uredan i optimizovan kod, koji čini dizajn unikatnim, a sajt originalnim. Sa nama možete da idete dalje nego što mislite da možete, pomerite sve nemoguće granice. Budite povezani, neka svi vide i čuju za Vas… Budite na vrhu pretrage!

AS MEDIA nudi i usluge kompletnog vizuelnog rešenja, odnosno dizajna, kao i pripreme za štampu. Možemo se pohvaliti da smo jedina agencija koja je zaokružila priču na polju marketinga, produkcije, grafičkog i web dizajna pod sloganom “Sve na jednom mestu”. Naš tim grafičkih dizajnera ima iskustvo i nivo kreativnosti koji će pomoći da Vaše ideje i želje budu prepoznatljive i jedinstvene.

Mi pretačemo želje naših klijenata u video zapis, u HD, full HD i 4K kvalitetu po najvišim svetskim standardima. Mi smo servis naših klijenata i nastojimo da budemo najbolji u onome što radimo, i šta više, mi apsolutno volimo to što radimo.

Kao dopisnici iz Zaječara i Timočke krajine, novinari produkcije AS MEDIA servisirali su informativne redakcije B92, TANJUG-a, Happy TV, RTV Bor, a vlasnici smo i najposećenijeg regionalnog informativnog web portala www.istocnevesti.com.

AS MEDIA je učestvovala u mnogim prekograničnim projektima (IPA projektima) gde je naš rad ostao prepoznatljiv izvan granica Srbije. Radili smo promo filmove, web dizajn, izradu logotipa, grafička rešenja kao i pripremu za štampu.

U okviru AS MEDIE započeta su dva inostrana StartUp projekta: www.switchwebdesign.comwww.agriculturedev.com

Mi nudimo nešto više – MI SPAJAMO LJUDE!